Mehmet Canbolat İlkokulu

Vizyon: Bilgi ve teknolojiye açık, sportif ve kültürel faaliyetleri destekleyen, öğrenmeyi temel ihtiyaç olarak kabul eden, özgüvenli, eleştiren, aktif, üretken, girişimci ve kendini yenileyenlerin okulu.

Misyon: Bilgi ve teknolojinin baş döndürücü bir hızla geliştiği günümüzde bu gelişmeye ayak uydurabilen, çağdaş, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vatanını seven yurttaşlar yetiştirip, emin adımlarla geleceğini inşa eden gençler yetiştirmek

Başarılar: * 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenlerince yapılan eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. * 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenlerince yapılan eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Saatler: 13.20 18.10
Isınma: KLİMA
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: * 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenlerince eTwinning projeleri etkin bir şekilde yapılmaya devam etmektedir. * 2018-2019 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenlerince yapılan eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. * 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğretmenlerince yapılan eTwinning projeleri Ulusal ve Avrupa kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Telefon - 0324 4522146

WEB - https://mehmetcanbolatilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ADANALIOĞLU MAH. SÜLEYMAN DEMİREL CAD. M.CANBOLAT İLKOKULU SİTESİ MEHMET CANBOLAT ILKOKULU BLOK NO: 36 AKDENİZ / MERSİN

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - Mersin - Tarsus - Adana çevre yolu üzerinde, sahil tarafındadır.

Ulaşım Otobüs (Her yarım saatte bir 111 nolu Yeni Mersin Stadyumu - Adanalıoğlu belediye otobüsü seferi vardır. ) Özel araç (bazı personellerimiz kendi aracı ile geliş gidiş yapmaktadır)

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 27 KM uzaklıktadır. İlçe Merkezine 27 KM uzaklıktadır.